Kumluca Mesleki Eğitim Merkezi

Vizyon: Öğrencilerine dünyanın her yerinde çalışabilecek, çalıştırabilecek, üretebilecek nitelikte eğitim ve öğretim veren seçkin bir kurum olmak.

Misyon: Biz üstün nitelikli işçi ve işveren yetiştirmek; ülkemizdeki bilgi ve teknolojinin üretilmesine, yönetilmesine, kullanılmasına, yayılmasına katkıda bulunmak için varız.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Pansiyon bulunmamaktadır.
Saatler: Başlama:08:10 Bitiş:16:50
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Şehir içinde Kumluca Finike hattında çalışan şehir içi minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Geleceğin Ustaları Bisiklete Binmek İstiyor Projesi, AB ERASMUS Projeleri yapılmaktadır.

Telefon - 0(242) 887 55 22

WEB - https://kumlucamesem.meb.k12.tr

Adres - Karşıyaka Mahallesi Kocakesik Sk. Sanayii Sitesi Blok No 2 İç Kapı No 234 Kumluca/Antalya

Öğretim Şekli :Normal öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Kurumumuz Sanayi Sitesi içerisinde yer almaktadır.

Ulaşım Kumluca Sanayi sitesi girişinde bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kurumumuz ilçe merkezine 2 km mesafededir. Antalya´ya ise uzaklığı 90 km´dir.